STARTUP FACTORY ZAGREB PROGLAŠEN NAJBOLJIM AKCELERACIJSKIM PROGRAMOM!
28. rujan 2017.

Central European Startup Awards je natjecanje koje se provodi kroz seriju događanja u 10 zemalja središnje Europe sa ciljem okupljanja i povezivanja startup ekosustava.

STARTUP FACTORY ZAGREB PROGLAŠEN NAJBOLJIM AKCELERACIJSKIM PROGRAMOM!

Među nominiranim timovima iz Hrvatske nalazili su se i Startup Factory Zagreb program kao i projekti tvrtki članica Tehnološkog parka Zagreb: Baggizmo, Freewa, LiveGood, SightRun App, Trakbar i Vollo.

Nominacije su provedene kroz 12 kategorija i to: Startup of the Year, Founder of the Year, Investor of the year, Best Newcomer, Best Social Impact Startup, Best IoT Startup , Best Fintech Startup, Best AI Startup, Best Smart City Solution, Best Biotech Startup, Best Coworking Space i Best Accelerator and Incubator Programme.

Ponosni smo jer je upravo Startup Factory Zagreb program proglašen najboljim predakceleracijskim programom u Hrvatskoj, a posebno nam je drago što je nagradu primio i naš prošlogodišnji tim Freewa.

Vjerujemo kako će ova nagrada biti samo dodatni poticaj svim timovima koji će se u subotu na SFZGBootcampu natjecati za ulazak u naš program!

Više informacija o CESA natjecanju, nominacijama i pobjednicima pronađite na http://centraleuropeanstartupawards.com/

Pratite nas i na društvenim mrežama