Hack A City </ ZAGREB2017
25. svibanj 2017.

Hackacity je hackathon koji će se 2. i 3. lipnja 2017. održati diljem svijeta. Cilj događaja je isporučiti Smart City rješenje za povećanje kvalitete života u gradovima uz korištenje baza otvorenih podataka koji će putem FIWARE platforme biti osigurani svim sudionicima Hackacity-a. 

SMART MOBILITY hackathon

Hackacity se održava treću godinu zaredom, a Zagreb je prvi grad ovog dijela Europe uključen u ovu priču. Zagrebački hackathon bavi se temom urbane mobilnosti, no za sve one koje zanima neko drugo područje - poput turizma, zaštite okoliša, sigurnosti, zdravlja i društvenih inovacija - slobodni su sudjelovati i u tim natjecanjima kroz uključivanje u hackathon izazove drugih gradova.  Uz Zagreb, neki od gradova koji su uključeni u hackacity su Porto (Portugal), Utrecht (Nizozemska), Santander (Španjolska), Paderborn (Njemačka) te Cuiabá i Guaranhuns (Brazil).

 

Pozivamo sve developere koji imaju želju razvijati svoju Smart City ideju, povezati se s potencijalnim poslovnim partnerima, a ujedno se i dobro zabaviti neka se prijave, dokažu svoj potencijal i osvoje vrijedne novčane i ostale nagrade! Za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi.

 

Zagrebački hackacity organizira Razvojna agencija Zagreb u novom atraktivnom prostoru STARTUP FACTORY ZAGREB akceleratora u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu uz partnerstvo tvrtki Hrvatski Telekom d.d. i COMBIS d.o.o. te uz sponzorstvo tvrtki Vollo Tehnologije d.o.o., Sustav javnih bicikala d.o.o. i Urban Mobility d.o.o.

 

Prijave su otvorene do 1. lipnja najkasnije do 23:59 sati.

 

Dodatne informacije kao i samu prijavu potražite na https://hackacity.eu/zagreb/

 

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju!

< / 

Pratite nas i na društvenim mrežama