SIGHTRUN I TZG OPATIJA ZAJEDNO NA PUTU ZA REYKJAVIK
14. veljača 2018.

Startup SightRun, jedan od pobjednika naše prve SFZGB2016 generacije ostvario je produktivnu suradnju s Turističkom zajednicom grada Opatije. 

SIGHTRUN I TZG OPATIJA ZAJEDNO NA PUTU ZA REYKJAVIK

Suradnja TZG Opatije i SightRun aplikacije rezultirala je posebno kreiranom turom za grad Opatiju, ali i zajedničkim nastupom na konferenciji European Cities Marketing u Reykjaviku gdje će kroz svoj primjer pokazati na koji način inovativna digitalna rješenja pomažu u kreiranju novog turističkog proizvoda destinacije.

Povoljan geoprometni položaj i ugodna klima zaslužni su za razvoj Opatije koju danas smatramo odredištem s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj.

"Opatija zaista ima dugu tradiciju iza sebe, ali važno nam je da idemo ukorak s vremenom i da, ako možemo, implementiramo inovativna rješenja koja mogu pomoći našem gostu tijekom boravka u gradu. SightRun nam je od početka bio zanimljiv turistički proizvod te nam je drago što smo pronašli način da našu suradnju i realiziramo. Posebno mi je drago što ćemo na Islandu imati priliku predstaviti SightRun kao hrvatski startup te je to na neki način i naš doprinos globalnom trendu inovacija koje uvode turističke organizacije." - rekao je Goran Pavlović iz TZG Opatija

European Cities Marketing (ECM) je europsko udruženje turističkih zajednica, konferencijskih ureda i organizacija za turističku promociju gradova. Prvo ovogodišnje okupljanje pod nazivom Hack the City održat će se od 21. do 24. veljače u Reykjaviku na Islandu, a okupit će preko 200 delegata iz više od 60 europskih gradova. Cilj ovog okupljanja je razmjena iskustava, dobrih praksi te stvaranje novih poslovnih prilika za turistički marketing kroz inovacije.

Suosnivačica SightRun aplikacije, Tamara Markotić i Goran Pavlović iz TZG Opatija će upravo pred ovom publikom govoriti o trčanju kao aktivnosti oko koje se mogu kreirati zanimljivi i inovativni turistički proizvodi.

Trkački promo video proizašao iz ove suradnje provjerite na linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama