SIGHTRUN DOSTUPAN NA IOS UREĐAJIMA TE SE ŠIRI NA AUSTRIJSKO TRŽIŠTE
11. siječanj 2018.

SFZGB2016 startup ušao je u novu 2018. godinu uz mnoštvo pozitivnih novosti.

SIGHTRUN DOSTUPAN NA IOS UREĐAJIMA TE SE ŠIRI NA AUSTRIJSKO TRŽIŠTE

Naš trkački startup SightRun iz SFZGB2016 generacije te ujedno i član Tehnološkog parka Zagreb koji povezuje trčanje s upoznavanjem nove destinacije, ušao je u novu godinu s iOS aplikacijom. Uz novu verziju aplikacije, trkačima je sada dostupna i tura za Graz koju su razvili u suradnji s Next Incubatorom iz Graza.

Posljednji dani 2017. bili su uzbudljivi za SightRun tim, a još su uzbudljiviji rezultati uz koje SightRun donosi u 2018. godini. Korisnici iPhonea će u ovoj godini također imati priliku trčati uz SightRun aplikaciju, a iznenađenja se spremaju i na razini cijele Hrvatske. Ekipa iz SightRuna brine se za što suvremenije predstavljanje Hrvatske kao turističke destinacije. Pripremaju se rute za hrvatske gradove s novim i zanimljivim pričama, lokacije su još tajne te jedva čekamo kada će biti obznanjene.

SightRun može se pohvaliti i time da je jedan od pobjednika Next Incubator Bootcampa u Grazu. No, osim pobjede SFZGB2016 startup ostvario je s njima i kvalitetnu suradnju kroz koju se na aplikaciji zajednički kreirala tura za Graz. 

“Ovom turom zakoračili smo na austrijsko tržište. Vidjet ćemo što ćemo sve saznati od korisnika testirajući aplikaciju u Grazu. Nas veseli svaka nova destinacija koju nastojimo približiti trkačima, a osobito onima koji često putuju. Nadamo se da će se i Graz naći na njihovoj ruti, ali da će i lokalni trkači biti zainteresirani da upoznaju svoj grad trčeći.” kaže Sandra Bortek.

Sve informacije o aplikaciji i destinacijama koje možete pronaći na SightRun aplikaciji (iOS, Android) dostupne su i na njihovim web stranicama kao i na Facebooku.

 

 

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama