SFZGB2017 TIMOVI ZAVRŠILI START-UP AKADEMIJU PLAVOG UREDA
18. listopad 2017.

Prošlog tjedna u Plavom uredu bio je organiziran 2. modul programa Startup Factory Zagreb 2017. 

Start up akademija Plavi ured SFZGB2017

Cilj drugog modula SFZGB2017 programa bio je da timovi kroz Start-up akademiju Plavog ureda u četiri dana usvoje osnovna znanja za uspješno vođenje poduzeća odnosno startupova.

Predavanja su obuhvaćala teme kao što su zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva, radno pravo i zapošljavanje, financije i računovodstvo, internacionalizacija poslovanja i uvid u programe potpore za poduzetnike. Timovi su svakodnevno i aktivno pratili edukacije te su tjedan zaokružili individualnim savjetovanjima kvalificiranih stručnjaka iz Plavog ureda od kojih su dobili i konkretne odgovore na probleme vezane uz njihove startupove.

Start-up akademija je, osim naših pohvala, dobila i pozitivne reakcije naših timova,  Dinko Horvat iz tima SEAA - Smart Energy Aquaponics Applications to je i potvrdio svojim kratkim komentarom:

„Start-up akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja. Program je bio jako koristan svim poduzetnicima početnicima, a individualno savjetovanje je bilo baš pun pogodak – sve što sam htio saznati sam saznao. Predavači su bili iznimno ljubazni, iskreni, otvoreni, spremni i na kritiku i na saslušanje te smo prema njima stekli puno povjerenje i za daljnja savjetovanja!"

Svi timovi koji su prošli kroz ove edukacije primili su certifikate o završenoj Start-up akademiji, a svima zainteresiranima otvorene su i sve ostale edukacije u organizaciji Plavog ureda koje možete pronaći na linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama