[SFZGB2017 - PRIJAVE OTVORENE] TRAŽIMO SMART CITY RJEŠENJA!
17. kolovoz 2017.

Ako ste se pronašli u naslovu članka na pravom ste mjestu. Budite odvažni i pretvorite svoju ideju u uspješni poduzetnički pothvat!

[SFZGB2017 - PRIJAVE OTVORENE] TRAŽIMO SMART CITY RJEŠENJA!

Nova generacija, još bolji program, poticajna lokacija, više timova i više tematskih područja samo su neki od brojnih razloga zašto je dobro ući u predakceleracijski “no equity” program Startup Factory Zagreb 2017.

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Zagreb i Grada Zagreba. Cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih Smart City proizvoda i rješenja.

Prijave su otvorene za 4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism, Smart Living - Silver Economy.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobit će infrastrukturnu, edukacijsku i mentorsku podršku kroz 10 tjednih modula uz mogućnost za ostvarivanje financijske potpore iz fonda od ukupno 100 000 eura. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Ovaj jedinstveni javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Prijave za ulazak u program bit će otvorene do 17.9.2017. Natječaj, pravilnik i sve bitne informacije možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Startup Factory Zagreb.

Pozivamo sve startupove i razvojne timove s inovativnim Smart City rješenjima da se prijave za sudjelovanje u programu!

Prijavi se

Pratite nas i na društvenim mrežama