SFZGB2017 MATCHMAKING MENTORA I TIMOVA
02. studeni 2017.

SFZGB2017 kreće s intenzivnijom suradnjom naših timova i mentora, ali i specifičnim radom na ovogodišnjim Smart City rješenjima.  

SFZGB2017 MATCHMAKING MENTORA I TIMOVA

Vrhunski hrvatski i europski stručnjaci uveli su nas u globalne trendove relevantne za ovogodišnja tematska područja: Smart Energy, Smart Living-Silver Economy, Smart Mobility, Smart Tourism.

Stručnjak za turizam, marketing i strategije Emanuel Tutek iz Horwath HTL u sklopu predavanja o Smart Tourism megatrendovima detaljno je upoznao naše timove s jednom od najbitnijih gospodarskih grana u Hrvatskoj.

Stephanie E. Trpkov, konzultantica za stratešku konkurentnost u zagrebačkom uredu Svjetske banke, uvela nas je u teme usko vezane uz Smart Energy područje.

Još jedan od naših ovogodišnjih mentora Voyl Divljaković iz kompanije Mireo  timovima je govorio o budućnosti i globalnim trendovima Smart Mobility sektora dok je zadnje tematsko područje pokrilo čak dvoje profesionalaca iz Smart Living-Silver Economy područja.

Smart Living područje i koncepte pametne kuće otkrivala nam je stručnjakinja za razvoj proizvoda Barbara Mihić iz HT-a  dok je drugi dio, Silver Economy, pokrio jedan od direktora Founder Institute Hrvatska, Dražen Nikolić, govoreći o temi budućnosti - našoj starijoj populaciji.

Vrhunac prošlog tjedna bilo je upravo upoznavanje SFZGB2017 timova sa širokim spektrom naših mentora. Ponovili smo svima drag „Speed Dating“ na kojem su mentori kružili među našim timovima, upoznavali bolje njihova rješenja, dok su timovi s druge strane procjenjivali čija iskustva i kompetencije će im biti od najveće koristi pri razvoju njihovih ideja.

Kako formirati kvalitetan i održiv startup i pronaći najbolje mentore uvijek je izazov, a za lakše suočavanje s ovakvim brigama timovima smo priredili zanimljivi startup kviz i opušteno druženje uz Staročeško pivo.

Matchmaking proteklog tjedna zaključili smo u opuštenom tonu dok su upravo u tijeku PwC Hrvatska radionice i predavanja. Detalje o tome otkrivamo uskoro!

Pratite nas i na društvenim mrežama