SFZGB2016: Održan Hackathon - Smart Tourism, slijedi SFZGBootcamp!
20. rujan 2016.

Nakon uspješno održanog Hackathona, dvodnevnog programerskog maratona, spremni smo za novi događaj u okviru programa Startup Factory Zagreb!

SFZGB2016: Održan Hackathon  - Smart Tourism, slijedi  SFZGBootcamp!

SFZGBootcamp će se održati 21. rujna 2016., gdje će se uz uvodno predavanje uglednog startup poduzetnika, speedating, pitchanje, mentorsku pomoć i ponovno javno nadmetanje,  izabrati pet do deset timova koji ulaze u Startup Factory Zagreb - prvi no equity predakceleracijski program u Hrvatskoj koji izabranim timovima i startup tvrtkama uz novčani fond od  750 000 kuna bespovratnih sredstava osigurava tehničku, infrastrukturnu, mentorsku i promocijsku pomoć. 

Kroz Startup Factory Zagreb natječaj primili smo ukupno 46 prijave.

Zahvaljujemo svima na prijavama, angažmanu i iskazanome interesu. Evaluacija je izvršena, a finalnu odluku o izabranim timovima donosimo uskoro.

Kao svojevrstan uvod u SFZGBootcamp, 16. i 17. rujna 2016. održali smo Hackathon. Na Hackathon je bilo prijavljeno jedanaest timova, od kojih je u natjecanju sudjelovalo njih šest. Uz 48-satnu mentorsku pomoć stručnjaka iz HT-a, IBM-a i RAZA-e, kao i  osiguranu tehničku i logističku podršku, timovi su razvijali svoje inovativne ideje. Zanimljivo je da su prilikom ocjenjivanja čak dva tima, tim Drop Table i Trinity Dynamics, osvojila identičan, a ujedno i najveći broj bodova. Tako je Hackathon završio s dva ravnopravna pobjednika kojima ovim putem čestitamo!

A sada na red dolazi SFZGBootcamp!

SFZGBootcamp je događaj namijenjen startupovima, timovima i pojedincima prijavljenim putem natječaja ili hackathona, te svima onima koji su  zainteresirani za razvoj startup poduzetništva vezanog uz temu pametnog turizma. SFZGBootcamp je događaj poluotvorenog tipa (registrirati se možete ovdje).

Na Bootcampu će sudjelovati 20 predselektiranih timova odabranih od strane evaluacijskog odbora koji će svoje projekte predstaviti evaluacijskom odboru, mentorima i publici.

Ovim putem s ponosom objavljujemo kako će specijalan gost, keynote speaker i član ocjenjivačkog odbora Bootcampa biti g. Martin Reents - matematičar, fizičar, dobitnik prestižnih nagrada za pokretanje startupa te (van)serijski poduzetnik iz Münchena.

Pridružite nam se na Bootcampu - zanimljivom, zabavnom, napetom i poučnom događaju, te prvi saznajte sve o najboljim idejama programa Startup Factory Zagreb!

Detaljnu agendu potražite na facebook stranici Startup Factory Zagreb.

Pratite nas i na društvenim mrežama