PWC HRVATSKA NAGRADE I PALAČINKE ZA NAŠE SFZGB2017 TIMOVE
09. studeni 2017.

Svaki SFZGB2017 tjedan nosi nova iznenađenja. Naši partneri iz PwC Hrvatska su nam kroz svoja predavanja i radionice priredili i više od toga.

PWC HRVATSKA NAGRADE I PALAČINKE ZA NAŠE SFZGB2017 TIMOVE

Prošli tjedan u Tehnološkom parku Zagreb započeo je vatreno i natjecateljski. Naši partneri iz PwC Hrvatska iznenadili su SFZGB2017 timove radionicama i predavanjima, ali i objavom da najbolji od timova dobivaju dvije PwC Mini MBA The Value of Knowledge* stipendije.

Tjedan je započeo s izvrsnim predavanjem europskog stručnjaka Thomasa Offnera iz PwC Germany s neprocjenjivim i raznolikim startup iskustvom koje malotko može postići samostalno. Thomas je naše timove upoznao sa strateškim odlukama i planiranjem u startup fazi. SFZGB2017 timovi su s njime imali prilike popričati o svim svojim nedoumicama i preprekama na koje su dosad naišli, a istu praksu nastavili su i kroz ostala predavanja.

Za pokretanje i razvoj svakog startup poslovanja bitni su faktori kao što je računovodstvo, financije te pravni aspekti osnivanja i vođenja startupa. Upravo te teme ispunile su središnji dio prošlog tjedna, dok je čitava priča bila zaokružena u petak zadnjim ali ne i manje bitnim predavanjem o mindsetu, socijalnim i psihološkim vještinama digitalnog doba uz Red Bull osvježenje.

Kako je bilo našim SFZGB timovima otkrila nam je Dragana Lipovac iz tima Hubbig:

Predavanja i radionice su bile zanimljive i poučne, pogotovo po pitanju GDPR-a, osnivanja društva, kako postaviti vlasničku strukturu, te kako odabrati prave članove tima. Teme koje smo prošli će nam svakako biti od koristi.

Uz sve ove edukacijske poslastice, timove smo iznenadili i jednim finim palačinka tulumom na kojem smo se ponovo družili i bolje upoznavali te se na kraju krajeva i jako fino najeli.

P.S. Rezultate o tome koji su timovi bili najbolji na PwC Hrvatska tjednu još željno iščekujemo, a sve o nagrađenima i nagradi doznajemo uskoro! 

* PWC Mini MBA program posvećen je razvoju najbitnijih poduzetničkih vještina. Svrha tečaja je polaznicima pružiti jasnu sliku metodologija organizacija, njihove strukture i menadžmenta.

Pratite nas i na društvenim mrežama