OBJAVLJEN PROMO VIDEO ZA GRUNNER NAŠEG SFZGB2017 TIMA FLOW
07. veljača 2018.

Mobile Vehicle Technology, tvrtka iza koje stoji SFZGB2017 tim Flow, upravo je objavila promo video za svoj projekt pod nazivom Grunner. 

SFZGB2017 startup Flow

Startup Mobile Vehicle Tehnology sa svojim projektom Flow bio je jedan od šestero pobjednika na DemoDay-u tj. finalu programa Startup Factory Zagreb. Kroz predakceleracijski program razvijao je inovativni sustav automatizirane regulacije prometa u urbanim područjima koji uz pomoć senzora postavljenih na raskršćima skuplja podatke o broju vozila te ih putem hardverskog modula šalje na cloud platformu. Krajnji cilj Flow-a je što veća optimizacija prometa.

Na ovu Smart Mobility priču odlično se nastavlja i njihov drugi projekt pod nazivom Grunner.

Što je Grunner?

Grunner je pametni električni bicikl, a njegovo novo izdanje pod nazivom Grunner X uz poseban sustav optimizacije vozila omogućuje vožnju do čak 350 kilometara s jednim punjenjem baterije.

Bicikl ima mnoštvo zanimljivih i inovativnih značajki. GCloud platforma vozačima omogućuje povezivanje s internetom i pametnim telefonima, a putem 3G veze bicikl ima mogućnost komunikacije i s drugim pametnim biciklima. Posebnost ovog bicikla su senzori koji detektiraju automobile iza vozačevih leđa te vibracijski upravljač koji upozorava na moguće opasnosti u prometu.

Promo video u kojem možete pronaći dodatne detalje i informacije nedavno je objavljen, a pogledati ga možete na Grunner X linku.

Više informacija o Mobile Vehicle Technology projektima pronađite na linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama