NOVOSTI I IZNENAĐENJA SFZGB2017 PROGRAMA
13. rujan 2017.

Ima li tvoj startup dobro Smart City rješenje? Odgovor na to pitanje saznat ćemo uskoro, a vjerujemo kako je SFZGB2017 Meetup 0.1 bio poticaj da se potrudite poslati što bolje prijave!

NOVOSTI I IZNENAĐENJA SFZGB2017 PROGRAMA

Svi koji su prisustvovali događaju imali su priliku već u samom startu iskusiti Lean Startup uigravanje. Formalno i uobičajeno slušanje prezentacije razbijeno je igrom brzog upoznavanja i umrežavanja koji su jedni od ključnih elemenata probijanja startupova u svijetu poduzetništva. Na druženju se okupilo  više od 150 uzvanika, mentora i partnera, a uvodne riječi o ovogodišnjem „Smart City“ konceptu programa Startup Factory Zagreb dao je direktor Razvojne agencije Grada Zagreba Frane Šesnić:

„Kroz Startup Factory Zagreb program mladim heterogenim timovima s dobrom idejom osiguravamo kvalitetnu edukaciju, mentorstvo vrhunskih stručnjaka te infrastrukturnu i financijsku pomoć. Ovakvim sustavnim pristupom stvaramo održive i perspektivne tvrtke.“

Prošlogodišnji SFZGB timovi Freewa, Holy, SightRun App, Vollo i Zagreb Time Travel predstavili su svoje projekte i posvjedočili što se sve može postići ulaskom u ovaj program, dok je nagrada za najboljeg mentora uručena Draženu Nikoliću, direktoru Founder Institute Hrvatska. 

Projekt Startup Factory Zagreb ove godine usmjeren je na 4 tematska područja: Smart Energy, Smart Living – Silver Economy,  Smart Mobility i Smart Tourism, a kroz module je detaljnije objašnjen i vremenski proces čitavog predakceleracijskog programa. Jedno od iznenađenja je novost da će ovogodišnji ciklus programa biti natjecateljskog karaktera! Svi selektirani timovi dobit će strukturiranu edukaciju, mentorstvo, umrežavanje u startup zajednici te će kroz 10 modula morati što više napredovati kako bi bili jedni od onih koji dobivaju potporu iz fonda od ukupno 100 000 eura (osigurano za 4-8 najboljih timova).

Ovo neformalno druženje osiguralo je prisutnima sve informacije o programu Startup Factory Zagreb 2017. Otkriveni su neki od partnera programa: HT, PwC Hrvatska, ENTG i IBM, a uz osvježenje Kale i Cedevite najavljena su i mnoga iznenađenja u vidu partnerstva i pogodnosti za buduće SFZGB2017 startupove!

Vremena je još malo, zato svi vi koji imate inovativnu ideju, rješenje ili projekt iskoristite priliku i uđite u jedinstveni SFZGB2017 program koji startupovima daje bespovratnu potporu bez ulaska u vlasničku strukturu!

Prijave su otvorene na linku do 17. rujna 2017. u 23:59:59 sati!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama