Martin Reents ponovno posjetio Startup Factory Zagreb
31. siječanj 2017.

Priznati njemački poduzetnik s bogatim iskustvom na startup sceni, Martin Reents ponovno je posjetio naš prostor na Žitnjaku te sa SFZGB timovima nastojao razriješiti preostale nedoumice i pitanja vezana uz vođenje startupa i njihovo što bolje pozicioniranje na tržištu. 

Martin Reents ponovno posjetio Startup Factory Zagreb

Posljednji put u sklopu SFZGBootcamp-a krajem rujna prošle godine, Martin je održao motivirajuće predavanje kroz koje je na svome primjeru i bliskim primjerima iz prakse SFZGB timovima pokušao približiti izazove, rizike, ali i prednosti rada i rasta kroz startup. Također, posebno je savjetovao svaki od naših timove te ih podržao i predložio im smjer daljnjeg razvoja. Danas je došao poslušati do kojeg su stadija došli u razvoju svojih inovativnih poduzetničkih ideja. Svakom pojedinom timu dao je povratnu informaciju i svoje mišljenje o daljnjim koracima.

Između ostalog, Martin je rekao: „Izađite na tržište. Za smisliti dobru ideju najčešće je potrebno samo malo vremena, možda samo jedna noć. Nakon toga potrebno je krenuti na tržište. Tamo ćete pronaći sve tražene odgovore i ideje za daljnji razvoj proizvoda, ali i upoznati  potencijalne partnere i investitore!“

S obzirom na to kako su se danas u publici nalazili i potencijalni investitori, priliku za prezentacijom svojih ideja iskoristili su još neki članovi našeg Tehnološkog parka. Tako je svoju ideju prezentirao Daniel Gradečak iz tvrtke Pleo Soft d.o.o., a svoju novu ideju Winglio prezentirao je i Slavko Pleš iz tvrtke Alfabit.

Na samome kraju Martin je istaknuo kako mu je izuzetno drago što svojim iskustvom i savjetima može pomoći našim SFZGB timovima, tvrtkama iz Tehnološkog parka Zagreb te kako će i dalje podržavati te pomoći pri razvoju našeg Startup Factory Zagreb programa.

Pratite nas i na društvenim mrežama