Freewa aplikacija uskoro dostupna svima!
29. svibanj 2017.

Voda je život, a Freewa (FreeWater) inovativan projekt koji lansiranjem Indiegogo crowdfunding kampanje kreće u osvajanje naklonosti globalnog tržišta!

BESPLATNA I DOSTUPNA PITKA VODA SVIMA!

Ponosni na realizirani potencijal, proaktivan stav i već ostvaren uspjeh Startup Factory Zagreb (SFZGB) timova donosimo vam važnu vijest! Ovoga puta riječ je o timu Freewa i njihovom lansiranju Indiegogo kampanje. Da podsjetimo, Freewa je web stranica, besplatna mobilna aplikacija i eko boca s torbicom. Glavna misija ovoga koncepta je promicanje korištenja i zaštite dostupnosti pitke vode.

freewa_sfzgb

Uz Freewa proizvode i usluge, svi su pozvani pridružiti se mapiranju izvora pitke vode u svijetu i tako pretvore san o besplatnoj pitkoj vodi u stvarnost.

hand-apple-iphone-smartphone_rgb

Freewa surađuje s inovatorima i stručnjacima u razvoju, proizvodnji, marketingu, oglašavanju i umjetnosti te dio profita ulažu u socijalno odgovorne i ekološke projekte koji se tiču vode.

Pridružite se ovom inovativnom i društveno odgovornom projektu u činjenju dobra za prirodu i okoliš te očuvanju najvrjednijeg resursa za generacije koje dolaze!

Od danas, 29. svibnja 2017. možete podržati projekt Freewa na Indiegogo platformi, budite dio onih koji istinski vjeruju kako inicijative iz male Hrvatske mogu promijeniti svijet!  

IMG_4255_

Više informacija saznajte na https://www.facebook.com/FreeWaterProject, a više detalja o poduzetničkom putu ove inovativne ekipe pročitajte na web stranici Tehnološkog parka Zagreb.

Pratite nas i na društvenim mrežama