BESPLATNA EDUKACIJA O INOVATIVNOM IZNAJMLJIVANJU TURISTIČKOG SMJEŠTAJA
28. ožujak 2018.

MyRent, jedan od timova našeg programa Startup Factory Zagreb 2017. poziva vas sutra u 17 sati na besplatnu edukaciju u Akcelerator Tehnološkog parka Zagreb

myRent Startup Factory Zagreb timovi

Svi oni koji se bave iznajmljivanjem smještaja - vlasnici apartmana, kuća, vila, hotela, hostela i ostali zainteresirani pozvani su da budu dio ovog zanimljivog događaja koji najavljuje ovogodišnju turističku sezonu. Poboljšanje funkcionalnosti turističke ponude samo je jedna od pogodnosti koje će se prezentirati.

Davor Palčec iz tvrtke myRent otkriva nam: 

„Ovo je edukacija za postojeće korisnike, ali i za sve zainteresirane. Od 2016 kada smo započeli s myRentom, čitav sustav izrazito se promijenio. Svi koji žele saznati novosti našeg sustava , upoznati inovativni način upravljanja turističkim kompleksima, koji su napredni načini korištenja myRenta, u kojem smjeru se ide dalje, gdje se mogu još više oglašavati – konferencija namijenjena je upravo za njih."

Konferencija je podijeljena na 3 dijela: teorijsko upoznavanje, susret s postojećim primjerom korištenja sustava myRent te praktična prezentacija funkcionalnosti pametne kvake. Čitavo ovo druženje bit će održano u ležernoj atmosferi uz umrežavanje s ljudima iz turističke branše.

Prezentacija je besplatna i otvorena za sve zainteresirane za nove tehnologije, suvremene trendove i poboljšanje  njihovog poslovanja.   

Više informacija možete saznati na myRent webu, a brza prijava nalazi se ovdje.

MyRent je nastao kao odgovor na potrebu tržišta za cjelovitim i kompletnim sustavom za vođenje rezervacija. U myRentu kroz integrirani koncept povezali su razne booking portale (AirBNB, Booking.com, OnlyApartments, Tui Villas, Tripadvisor i druge) i nacionalne servise kao što je sustav eVisitor. Kroz radionicu upoznat ćete se kako je myRent uveo niz inovativnih rješenja koja olakšavaju poslovanje kao što je digitalni Vaucher, pametna brava i self check-in.

Pratite nas i na društvenim mrežama