APLIKACIJA SFZGB2016 TIMA VOLLO NA IOS UREĐAJIMA
08. prosinac 2017.

Aplikacija Vollo se svakim danom sve više širi, a kupnja karata za putovanje autobusom svakim danom je sve jednostavnija!

APLIKACIJA SFZGB2016 TIMA VOLLO  NA IOS UREĐAJIMA

Nakon web stranice i Android aplikacije, Vollo čini još jedan korak naprijed. Njihova aplikacija sada je optimizirana za sve iOS uređaje, a putem nje nudi vam se mogućnost za široku opciju najjeftinijih karata za mnogo dobrih destinacija.

 

Vollo aplikacija omogućava da od sada svoje autobusne karte po najpovoljnijim cijenama kupujete praktički iz džepa. Pregledajte linije, usporedite prijevoznike i obavite svoju online kupovinu u manje od dvije minute! 

 

Riječ je o aplikaciji koju možda najbolje opisuje sljedeće: jednostavna, brza i sigurna kupovina najpovoljnijih karata iz udobnosti tvog doma. Na taj način omogućeno vam je da praktički istog trenutka na mjestu u kojemu se nalazite obavite kupovinu svoje karte i tako vam dolazak na željenu destinaciju bude maksimalno olakšan.

 

Također, putem aplikacije od sada i korisnici iOS uređaja mogu obaviti najjednostavniju i najbržu online kupovinu autobusnih karata, važno je naglasiti kako je putem Vollo web platforme moguće kroz par jednostavnih klikova pregledati te usporediti linije za cestovni, željeznički i pomorski promet.

 

Osim što Vollo razvija platformu putem koje korisnici mogu kupovati autobusne karte po najpovoljnijim cijenama, ali i pregledavati te uspoređivati različite linije, Vollo paralelno tome radi na dodatnom proširivanju svojih usluga. Ipak, sretni do sada postignutim, ni tu ne planiraju stati, a na nama je samo da vidimo što nam sljedeće priprema naš SFZGB2016 tim!

Pratite nas i na društvenim mrežama