8. TJEDAN POD POKROVITELJSTVOM ERSTE BANKE
30. studeni 2017.

Kako napraviti dobar financijski plan za svoj startup? Ovo je samo jedno od pitanja na koje smo prošlog tjedna odgovorili uz predavače iz Erste banke

8. TJEDAN POD POKROVITELJSTVOM ERSTE BANKE

Svaki tjedan je novo iskustvo za naše SFZGB timove pa je tako ovaj prošli predstavljao ono sa čime se svaki novi startup mora suočiti. Susret s bankom za male razvojne timove i startupove često predstavlja strah i trepet, ali Erste banka dala je vjetar u leđa onim nesigurnima.

Timovi su s predavačima prošli kroz predavanja o izradi financijskog plana, njihovom iskustvu u financiranju startupova, mogućnostima financiranja iz EU fondova, poduzetničkom starteru te ponudi Erste proizvoda za male poduzetnike.

Članica tima Modulos Katarina Galić, s nama je podijelila:

„Predavanja stručnjaka iz Erstea bila su informativna i jako korisna za sve nas koji krećemo u poduzetničke vode.<strong> Shvatili smo važnost poslovnog plana</strong>, usvojili metodologiju njegove izrade i radili na vlastitom primjeru razrade poslovnih aktivnosti. Korisno je bilo i predstavljanje Ersteovog poduzetničkog startera - platforme koja pruža besplatnu podršku u realizaciji poslovnih ideja kroz savjetovanje, edukacije i financiranje."

Tjedan je upotpunilo i zanimljivo LoRa & NB IoT predavanje Nataše Malić iz kompanije Ericsson Nikola Tesla, dok je šećer na kraju bila još jedna #SFZGB inspired by TEDxZagreb večer. Ponovno smo se motivirali inspirativnim govornicima te nestrpljivo iščekujemo ponovna velika druženja sa SFZGB timovima i mentorima.

Pratite nas i na društvenim mrežama