Započela Freewa crowdfundinga kampanja na Indiegogo platformi
02. lipanj 2017.

Ulazeći u kampanju, svi oni koje žele podržati Free Water inicijativu, omogućavaju proizvodnju prve serije Freewa eko boca i torbica te daljnje razvijanje aplikacije za lociranje izvora besplatne pitke vode. Već u prvom danu kampanje zajednica je reagirala poduprijevši projekt s 20% sredstava potrebnih za početak proizvodnje u samo nekoliko sati od lansiranja kampanje, a hrvatski i međunarodni mediji prenijeli su priču o ekološkoj inicijativi iz male Hrvatske.

1, 2, 3… IndieGO-GO-GOOO!

Svaki novi član Freewa zajednice pokazuje nam da je društvo prepoznalo potrebu za zaštitom izvora pitke vode su oni koji na kraju uzrokuju najveće promjene.
Priključi se Freewa zajednici, još nas je puno potrebno da bi ova ideja zaživjela - podrži projekt na Indiegogo platformi, svaki prilog je još jedan korak ka očuvanju pitke, čiste vode. 

Freewa

Jeste li već isprobali Freewa aplikaciju?

Freewa aplikacija za mapiranje izvora besplatne pitke vode raste iz sata u sat. Svakim danom na karti iskače sve više zastavica koja označavaju mjesta na kojima možeš napuniti svoju bocu i uživati u besplatnoj pitkoj vodi. 

Od staromodnih željeznih pumpi po zagrebačkim kvartovima, preko elegantnih bečkih česmi, do prirodnih planinskih izvora - korisnici Freewa aplikacije označavaju lokaciju za lokacijom, postavljajući tako po mapi putokaze za žedne prolaznike, znance i neznance, sugrađane, putnike, šetače, planinare.
 

Skini aplikaciju ili pokreni mapu u browseru, čekamo te željno i žedno!

 

Priroda voli Freewa bocu!

Freewa 1

Freewa boca i torbica osmišljene su, oblikovane i bit će proizvedene u Hrvatskoj, od 100% reciklabilnih materijala. Boca je od laganog stakla koje čuva onaj savršeni svježi okus vode. Čep je napravljen od BPA-free, EA-free materijala bez ftalata, koji se uz to može reciklirati u potpunosti. Za izradu torbice koristi se filc dobiven reciklažom plastičnih boca i može se i ponovo reciklirati. 

Freewa boca u prirodi ne ostavlja ništa osim zahvalnosti za vodu koju je od nje primila.
  

Pratite nas i na društvenim mrežama